ΑΕΛ: Ατυχος ο Σπαρβ, θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση (pic)

ΑΕΛ: Ατυχος ο Σπαρβ, θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ατυχος ο Σπαρβ, θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση (pic)

bet365

Ο αρχηγός της Φιλανδίας και μέσος των «βυσσινί» τραυματίστηκε στο ματς με τη Βοσνία και θα «χάσει» το επόμενο με τους Ουκρανούς
Παίκτης σημείο αναφοράς για την Εθνική ομάδα της Φιλανδίας είναι ο Τιμ Σπαρβ της ΑΕΛ, που έπαιξε ως αλλαγή στο προχθεσινό (24/3) 2-2 με τη Βοσνία. Ομως ο αρχηγός των Σκανδιναβών στάθηκε άτυχος καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.
Πάντως όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σύντομα θα επιστρέψει γερός στα γήπεδα. «Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα πάει καλά», σχολίασε σχετικά ο ίδιος στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία που θα απουσιάσει.
Ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται πως δεν θα είναι μακρύς, αλλά θα «χάσει» ορισμένα παιχνίδια των «βυσσινί» στα play out.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα