ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο επιτροπής Δεοντολογίας...

ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο επιτροπής Δεοντολογίας...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο επιτροπής Δεοντολογίας...

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες για να οδηγήσει στη δικαιοσύνη όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια σπίλωσης της ίδιας και των διοικούντων της!

Ήταν αναμενόμενο ότι ΑΕΚ θα αντιδράσει ουσιαστικά και δυναμικά στην υπόθεση που προέκυψε από την καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου (όπως αποδείχτηκε και επιβεβαίωσαν εγγράφως ΕΠΟ και ΕΠΣ Καρδίτσας). Έτσι κι έγινε με απόλυτα νόμιμο τρόπο και φυσικά τη νομική οδό!

Η Ένωση όπως προκύπτει από την ενημέρωσή της αξίωσε -μέσω εξώδικου- όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην «επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας μας υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν»!

Πιο συγκεκριμένα στις 08:40 το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου, προκειμένου να γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία ταυτότητας των καταγγέλοντων.

Κι αυτό προκειμένου να μπορεί να κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους (όποιοι κι αν είναι αυτοί) ξεκίνησαν την προσπάθεια σπίλωσης! Αυτό που αναμένουν πλέον στην Ένωση είναι η αντίδραση της Προέδρου της Επιτροπής (κοινώς όλα τα στοιχεία των καταγγελόντων εντός της ημέρας) και αναλόγως θα προχωρήσουν στις επόμενες νομικές ενέργειες...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώδικο της ΑΕΚ τονίζεται πως: «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της»!

Συγκεκριμένα, όπως τονιζόταν από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ για το εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου:

«Με το εξώδικο αυτό ζητάμε εντός της ημέρας νας μας γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσουμε εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά μας. Με βάση τον κανονισμο της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα