ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια-Καγκάβα, μπήκε ο Νινούα

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια-Καγκάβα, μπήκε ο Νινούα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ατομικό για Βιεϊρίνια-Καγκάβα, μπήκε ο Νινούα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν, μετά το τριήμερο ρεπό, στις προπονήσεις το πρωί της 25ης Μαρτίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βιεϊρίνια και Καγκάβα, μπήκε ο Νινούα.

Θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάβανε το πρόγραμμα για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, την ίδια στιγμή που ο Σίντζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο για να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και ο Νίκα Νινούα επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

H νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες την, επίσης απαραίτητη, ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα. Έπειτα από τρεις μέρες ξεκούρασης, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία.

Την ώρα που οι υπόλοιποι έβγαζαν τις σημαίες στα μπαλκόνια για να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 κι ετοιμάζονταν για μια μερίδα μπακαλιάρο, σκορδαλιά, παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν το δικό τους ραντεβού στο γήπεδο.

Διότι, το θετικό ξεκίνημα στα Play Offs είναι ένα βήμα, αλλά μένουν ακόμα εννιά προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να γίνει αυτό πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα υπόλοιπα ματς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο πρώτο κομμάτι του αφορούσε τη φυσική κατάσταση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και διαδρομές με εμπόδια. Στο υπόλοιπο της προπόνησης είχαμε passing game με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και παιχνίδι 7 Vs 7.

Πέρα από τους δεδομένα απόντες διεθνείς, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έμεινε στο γυμναστήριο για ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Ο Νίκα Νινούα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε την αποκατάστασή του.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (26.03) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Πάρτε μια γεύση για όλα όσα έγιναν στην προπόνηση της Πέμπτης (25/3) μέσα από την κάμερα του PAOK TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα