Μαρινάκης: «Η Ελλάδα έμαθε τον κόσμο να θυσιάζεται για την ελευθερία» (pic)

Μαρινάκης: «Η Ελλάδα έμαθε τον κόσμο να θυσιάζεται για την ελευθερία» (pic)

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Η Ελλάδα έμαθε τον κόσμο να θυσιάζεται για την ελευθερία» (pic)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει και την ονομαστική του εορτή, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Με μήνυμά του στα social media, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, επισήμανε πως η Ελλάδα δεν χάρισε μόνο πολιτισμό, δημοκρατία και επιστήμες, αλλά έμαθε και τον κόσμο να θυσιάζεται για την ελευθερία!

«Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων.

Πάντα στους δύσκολους καιρούς και στις μεγάλες προκλήσεις, γιγάντια θα στέκει πίσω μας η σκιά του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Νικηταρά και των άλλων μεγάλων ηρώων του Ελληνισμού.

Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα αντηχεί στα αυτιά μας κάθε φορά που θα πρέπει να θυμίζουμε σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η μικρή σε έκταση, μα τόσο μεγάλη χώρα, δεν έμαθε μόνο τον κόσμο να ζει, χαρίζοντας πολιτισμό, δημοκρατία και επιστήμες.

Τον έμαθε και να θυσιάζεται για την ελευθερία.

Ζήτω η Ελλάδα!».

Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων. Πάντα στους δύσκολους καιρούς και...

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα