Παναθηναϊκός - Οικονομόπουλος: «Αγοράζαμε εισιτήρια και τα δίναμε στον κόσμο»!

Παναθηναϊκός - Οικονομόπουλος: «Αγοράζαμε εισιτήρια και τα δίναμε στον κόσμο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός - Οικονομόπουλος: «Αγοράζαμε εισιτήρια και τα δίναμε στον κόσμο»!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί μια ατάκα του Τάκη Οικονομόπουλου από το αναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ, ανήμερα της επετείου της πρόκρισης στα ημιτελικά εις βάρος της Έβερτον.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «πράσινοι» σαν σήμερα, 24 Μαρτίου του 1974 κατάφεραν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Έβερτον με το 0-0 στην Λεωφόρο, στον επαναληπτικό του 1-1 του Λίβερπουλ με το τρομερά σπουδαίο γκολ του Αντώνη Αντωνιάδη στο εκτός έδρας ματς.

Στην ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 50 ετών από εκείνη την στιγμή και την πρόκριση στα ημιτελικά, φιλοξενείται ατάκα του Τάκη Οικονομόπουλου από το ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμαστεί από το «τριφύλλι» και θα προβληθεί την 2α Ιουνίου για την πορεία μέχρι το «Γουέμπλεϊ».

Σαν σήμερα 50 χρόνια πριν ο Παναθηναϊκός απέκλειε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το μεγαθήριο της αγγλικής...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Διαβάστε επίσης:

Σαν σήμερα: Η θριαμβευτική ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Έβερτον το '71 (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα