ΟΦΗ: Υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις

ΟΦΗ: Υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις

Gazzetta team
ΟΦΗ: Υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις

bet365

Ο Νιόπλιας ήθελε να τσεκάρει την κατάσταση των Κρητικών ενόψει της συνέχειας των play out
Σε εργομετρικές και όχι μόνο εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (23/3) οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας ήθελε να δει την κατάστασή τους ενόψει της συνέχειας των play out. Οι Ντε Γκούζμαν και Νέιρα έκαναν ατομικό, όμως θεωρείται πως θα είναι διαθέσιμοι για τον επερχόμενο αγώνα με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε αιματολογικές εξετάσεις, εργομετρικό έλεγχο και τεστ δύναμης υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το πρωί της Τρίτης (23/3), ενώ ακολούθησαν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, στο οποίο συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Vahid Selimovic και Ricardo Vaz.
Οι Jonathan De Guzman και Juan Neira ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi.
Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (24/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα