Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές του Αστέρα «νίκησαν» και τον... αμείλικτο Μακέντα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οι αλλαγές του Αστέρα «νίκησαν» και τον... αμείλικτο Μακέντα

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν τρομερά αποτελεσματικός στην Τρίπολη στις λιγοστές τελικές που είχε για να σκοράρει, όμως, ο πάγκος του Αστέρα – μαζί και με την πράσινη οπισθοχώρηση – άλλαξε το ματς.

Ο Παναθηναϊκός στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς του «Θ.Κολοκοτρώνης» στην έναρξη των φετινών Playoffs της Super League Interwetten, όμως στη λήξη της αναμέτρησης οι Αρκάδες θα κατάφερναν να κόψουν συνολικά εφτά βαθμούς από τους «πράσινους» για φέτος ισοφαρίζοντας με δραματικό τρόπο στο τελικό 2-2.

  • Το 2/3 στις τελικές του Μακέντα και το 1/2 στις κεφαλιές

Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» είχε μόλις τρεις τελικές στο παιχνίδι της Κυριακής. Ίσως περισσότερες φορές να λογομάχησε με τους αντιπάλους του παρά να επιχείρησε να παραβιάσει την εστία του Παπαδόπουλου. Κι όμως, έπειτα από την κεφαλιά που πήρε στο πρώτο ημίχρονο με τη μπάλα να περνάει άουτ από γέμισμα του Βιγιαφάνιες, ήταν απόλυτος.

Κεφαλιά γκολ στο 58', πλασέ και γκολ στο 59' με τα δυο τέρματα να είναι δημιουργία του Χουάνκαρ από τις πτέρυγες. Η καταλληλότερη απάντηση από πλευράς Μακέντα στα όσα άκουγε από τους Αρκάδες που δεδομένα τον είχαν εκνευρίσει, όμως εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος ακόμα και στο σπρώξιμο που δέχθηκε καθώς αποχωρούσε με αλλαγή από το παιχνίδι.

  • Πάγκος Αστέρα > πάγκος Παναθηναϊκού

Οι αλλαγές που έκανε ο Ράσταβατς βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του με τον Παναθηναϊκό να έχει οπισθοχωρήσει. Και με το «τριφύλλι» να μένει πίσω και ν' αφήνει τον Αστέρα να παίξει, όσοι πέρασαν στο παιχνίδι από τον πάγκο βοήθησαν τρομερά τους γηπεδούχους και... καθόλου τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι πέρασε στο ματς τους Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη και Αθανασακόπουλο, προφανώς ποντάροντας στην ταχύτητα των δύο πρώτων για να βγαίνει η μπάλα από την περιοχή, όμως ο αντίκτυπος ήταν μηδενικός.

Ο Αστέρας είχε τον Ινγκλέσιας στο χώρο του κέντρου να οργανώσει επιθέσεις, έφτιαξε μια ευκαιρία που έβγαλε ο Διούδης σε φάση που ο ρέφερι μαζί με τον βοηθό του υπέδειξαν άουτ, ενώ, πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο γκολ. Ο Μπαμπά ταλαιπώρησε από αριστερά τον κουρασμένο Μολό και έκανε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Φερνάντεθ.

Ο Τιλίκα - που έχει χτυπήσει τον Διούδη στο κεφάλι δίχως λόγο και... τιμωρία - απείλησε την εστία των «πράσινων» και ήταν ανησυχία για τα μετόπισθεν του «τριφυλλιού», ο Αλβάρες συμμετείχε στην επιθετική πίεση των Αρκάδων με τα φρέσκα του πόδια, ενώ πέρασε στην αναμέτρηση και ο Μπόρχα Φερνάντεθ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα