Παναθηναϊκός: 11αδάτος Αλεξανδρόπουλος με Αγιούμπ και Μακέντα

Παναθηναϊκός: 11αδάτος Αλεξανδρόπουλος με Αγιούμπ και Μακέντα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: 11αδάτος Αλεξανδρόπουλος με Αγιούμπ και Μακέντα

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αφού κρίθηκε ετοιμοπόλεμος πήρε και φανέλα βασικού από τον Λάζλο Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα στην έναρξη των Playoffs της φετινής Super League Interwetten.

Στα γκολπόστ βρίσκεται κανονικά ο Σωκράτης Διούδης που θα έχει μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Μολό και Χουάνκαρ δεξιά κι αριστερά, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στα στόπερ, απόντος και του Βέλεθ.

Στα χαφ ο Νιάς θα παίξει με παρτενέρ τους Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλο, ενώ, μπροστά θα βρεθούν οι Μακέντα, Χατζχηγιοβάνης και Βιγιαφάνιες.

Στον πάγκο οι Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος και Τζαβίδας.

Πήγε Τρίπολη ο Κουρμπέλης

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του και να στηρίξει τους συμπαίκτες του ταξιδεύοντας στην Τρίπολη σήμερα το πρωί και πηγαίνοντας κατευθείαν στο γήπεδο του Αστέρα.

Ο captain των «πράσινων» σε λίγο καιρό θα μπορέσει να επιστρέψει στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, λόγω και του αγώνα με την ομάδα με την οποία έχει τη δική του ιστορία στην καριέρα του, θέλησε να παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς.

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι. #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #ASTPAO #lineup #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα