Μπαδήμας: «Σίγουρα πατάμε καλύτερα, θα κάνουμε τα πάντα με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπαδήμας: «Σίγουρα πατάμε καλύτερα, θα κάνουμε τα πάντα με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης έστειλε για δηλώσεις τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Μπαδήμα, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, θέλοντας «να δείξει την εκτίμηση του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας».
Ο Νίκος Μπαδήμας μιλώντας στη NOVA σχολίασε για τον ΠΑΣ πως «σίγουρα πατάμε καλύτερα, η βαθμολογική μας θέση μας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Βγάλαμε φάσεις και τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση πλέον, βγαίνουν οι αυτοματισμοί και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο».
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε το θετικό σερί που έχουμε χτίσει και παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε το που θα φτάσουμε. Μέχρι τώρα η φιλοσοφία μας ήταν παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Κοιτάμε τον ΟΦΗ, που είναι το επόμενο ματς, Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε», συμπλήρωσε για τη νίκη με τον Ατρόμητο.
Για τους ημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είπε: «Στην ημιτελική φάση που φτάσαμε ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Με όλο τον σεβασμό σε αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι είναι νταμπλούχος και φαίνεται ότι θα είναι και πρωταθλητής & ξέρουμε ποιος θα είναι το φαβορί. Είναι ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την όποια ελπίδα έχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα