Παντελίδης: «Η εικόνα μας δεν ήταν κακή, δεν αγχώνομαι»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Η εικόνα μας δεν ήταν κακή, δεν αγχώνομαι»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου θεωρεί πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν μαχητική παρά την ήττα με 1-0 στους Ζωσιμάδες από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Σάββας Παντελίδης:

Για την εικόνα του Ατρόμητου: «Θα με άγχωνε αν η εικόνα της ομάδας ήταν κακή. Η εικόνα της ομάδας νομίζω ότι δεν ήταν κακή, δεν είναι εικόνα μιας ομάδας που ψυχορραγεί, είναι εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παλέψει στο γήπεδο και να κερδίσει το ματς, γι’ αυτό δεν είμαι αγχωμένος».

Για το ξεκίνημα στα πλέι άουτ: «Όταν χάνεις το ματς δεν είναι το ιδανικό ξεκίνημα αλλά νομίζω κατ’ αρχάς ότι έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, με πολύ μεγάλη ένταση. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, το ένα το πληρώσαμε, το άλλο όχι. Βρήκαμε τις ευκαιρίες μας, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή ότι δεν βγάλαμε φάσεις και τα τα δύο έγιναν. Από τη στιγμή όμως, που δεν πετύχαμε τέρμα και το πέτυχε ο αντίπαλος».

Για την εμφάνιση της ομάδας μέχρι το γκολ που δέχθηκε: «Ξεκινήσαμε το ματς με πολύ ενέργεια γιατί θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο γιατί αυτός το κάνει πολύ περισσότερο και θέλαμε να τον πιέσουμε προς το τέρμα του. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, τις ευκαιρίες που χάσαμε στο α' ημίχρονο, αν είχαμε πετύχει ένα τέρμα θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Το γκολ μας έριξε την ψυχολογία και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο, δεν την ξαναβρήκαμε. Στο β' ημίχρονο ξεκινήσαμε πιέζοντας πιο ψηλά αλλά στις φάσεις που βγάλαμε δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι. Συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα