Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προσφορά στo Δαμάσι

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προσφορά στo Δαμάσι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προσφορά στo Δαμάσι

bet365

Τέσσερις ακόμα οικίσκοι έφτασαν το Σάββατο 20 Μαρτίου στο Δαμάσι Τυρνάβου προκειμένου να ανακουφίσουν τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας με τη συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο της περιοχής που είδε το σπίτι του να καταστρέφεται, αποτελεί μια προσφορά που συνεχίζεται. Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο με τους πρώτους τέσσερις οικίσκους, στα μέσα της εβδομάδας παραδόθηκαν ακόμα οκτώ ενώ σήμερα Σάββατο η «ερυθρόλευκη» αποστολή πήρε ξανά το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ηγήθηκε της αποστολής του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στο Δαμάσι με το πούλμαν των Πειραιωτών να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι τέσσερις σημερινοί οικίσκοι, πλήρως εξοπλισμένοι οικιακά και ηλεκτρολογικά ανέβασαν τον συνολικό αριθμό που έχει φτάσει στην περιοχή στους 16 και ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα