Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Χασάν και Βαλμπουενά με τον Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Χασάν και Βαλμπουενά με τον Άρη

bet365

Οι Βαλμπουενά και Χασάν, όπως αναμενόταν, τέθηκαν off από τον Ολυμπιακό και για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Άρη στο Καραϊσκάκη.
Την τελευταία τους προπόνηση, πριν τον αγώνα με τον Άρη για την 1η αγωνιστική των Playoffs, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα (17:15, novasports2HD) στο Φάληρο. Εκτός είναι εκ νέου οι τραυματίες Χασάν και Βαλμπουενά.
Αναλυτικά η αποστολή, που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Λαλά, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς και Ελ Αραμπί. Σε σχέση με την 11άδα πάντως δεν αναμένονται φοβερές αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα με την Άρσεναλ την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα