Άρης: Με μοναδικό δίλημμα τον σέντερ φορ

Άρης: Με μοναδικό δίλημμα τον σέντερ φορ

Άρης: Με μοναδικό δίλημμα τον σέντερ φορ

bet365

Οι απουσίες ποδοσφαιριστών που έχουν θέση στο rotation του Άκη Μάντζιου ελαχιστοποιούν τις επιλογές του 51χρονου τεχνικού σε ότι αφορά τη βασική 11αδα στον αγώνα (21/3, 17:15) απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και κυρίως τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν στη διάρκεια του αγώνα.

Βάζοντας τραυματίες και ανέτοιμους σε μια λίστα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό έχοντας να διαχειριστεί έξι απουσίες. Αυτές των τραυματιών Κώστα Μήτρογλου, Έργκυς Κάτσε, Κριστιάν Γκάνεα ήταν δεδομένες από τις αρχές της εβδομάδας για να προκύψει κι αυτή του Γιοχάν Μπεναλουάν ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον 10 ημερών, αν και ο ακριβής χρόνος της απουσίας του θα φανεί μέσα από την αντίδραση του οργανισμού του στο πρόγραμμα θεραπειών στο οποίο θα υποβληθεί στο γόνατο. Για τον Χαβιέρ Ματίγια υπήρχε ελπίδα επιστροφής, όχι για να διαδραματίσει ρόλο βασικού αλλά για να πάρει μερικά αγωνιστικά λεπτά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ουσιαστικής επιστροφής του. Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος είναι ανέτοιμος, γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ομοίως και ο Σάντε Σίλβα καθώς θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Αυτές οι έξι απουσίες διαμορφώνουν πολύ ξεκάθαρα δεδομένα για τον Άκη Μάντζιο, περιορίζουν το εύρος των επιλογών του και τον αναγκάζουν να χρησιμοποιήσει την 11αδα που παρέταξε στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο ένα δίλημμα και αφορά την κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Δημήτρης Μάνος αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Σε ότι αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, δεν θα αλλάξει η τετράδα στην άμυνα με τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση, Σάκιτς, αμυντικοί χαφ θα είναι οι Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο και στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο και Μπρούνο. Το βασικό πρόβλημα για τον Μάντζιο έχει να κάνει με τη διαχείριση του παιχνιδιού στη διάρκειά του και προκύπτει από τις διαθέσιμες επιλογές. Για την ακρίβεια, στην άμυνα οι επιλογές του είναι οι Μπαγκαλιάνης, Ιωάννου και τρεις παίκτες (σ. σ. Μαρτίνης, Σεγκιέρκης και Μαρμαρίδης) οι οποίοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της χρονιάς. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει μόνο ο Μπακούτσης και στην αντίστοιχη μεσοεπιθετική οι Ντανιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, με τη σημείωση ότι ο τελευταίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα