ΠΑΟΚ: «Ο Ουάρντα έχει θέση στη Serie A», λέει ο μάνατζερ του

ΠΑΟΚ: «Ο Ουάρντα έχει θέση στη Serie A», λέει ο μάνατζερ του

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ο Ουάρντα έχει θέση στη Serie A», λέει ο μάνατζερ του

bet365

Με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα υποστήριξε ότι ο Αιγύπτιος μέσος του ΠΑΟΚ έχει θέση σε ρόστερ ομάδας από τη Serie A.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική ιστοσελίδα (tuttomercatoweb) ο Ντιέγκο Ταβάνο, το αφεντικό της εταιρείας BSM Agency, αναφέρθηκε στο πελατολόγιο του και ξεχώρισε τον Αμρ Ουάρντα για τον οποίο, όπως είπε, έχει όλα τα φόντα να σταθεί σ’ ένα top επιπέδου πρωτάθλημα.

«Θα μπορούσε να είναι μια μεταγραφή της επόμενης Serie A. Είναι εκλεκτός, έχει τεχνική και αθλητικές ικανότητες. Παίζει στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη. Είναι ο παρτενέρ του Σαλάχ στην επίθεση», τόνισε ο ατζέντης του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα