Μπόλονι: «Σαν να μας έκοψαν τα χέρια και τα πόδια»!

Μπόλονι: «Σαν να μας έκοψαν τα χέρια και τα πόδια»!

Gazzetta team
Μπόλονι: «Σαν να μας έκοψαν τα χέρια και τα πόδια»!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα του Παναθηναϊκού στην μεσαία γραμμή και τόνισε πως το Τριφύλλι θα κάνει ότι μπορεί για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης:

Για το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός με το δεξί στα playoffs:

“Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε καλά και με καλά αποτελέσματα , όπως όλες οι ομάδες . Μιλάμε για ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι. Από κει κ πέρα το να κάνω υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”.

Για το αν είναι πρόβλημα για εκείνον οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών:

“Αναφέρομαι ιδιαίτερα στον Κουρμπέλη. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι λόγω ενός χρόνιου προβλήματος θα ήταν για το μισό του πρωταθλήματος απών. Όπως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είχαμε κι άλλους τραυματίες όπως ο Σανκαρέ, ο Μαουρίσιο, όπως ο Βέλεθ και είναι όλοι εξίσου σημαντικοί τραυματίες για εμάς γιατί είναι παίχτες που είναι στον άξονα , στην ”καρδιά” της ομάδας. Και όταν δεν έχεις τους μέσους σου , είναι σαν να σου έχουν κοπεί τα χέρια και τα πόδια. Κάναμε καλά αποτελέσματα ακόμα και αν στερούμασταν τις υπηρεσίες αυτών των παιδιών και αυτό έγινε γιατί βρίσκαμε λύσεις από άλλα παιδία μέσα στην ομάδα . Όμως με αυτούς τους παίχτες αναπνέουμε καλύτερα! Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν”!

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα:

“Πρόκειται για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα . Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά . Δεν είναι μονο ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός , ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στην Ελλάδα. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και προετοιμάζω την ομάδα μου όσο καλύτερα γίνεται για κάθε αντίπαλο”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα