ΑΕΚ: Μίλησαν Μελισσανίδης - Μάνταλος και έδωσαν τα χέρια στο... άψε σβήσε!

ΑΕΚ: Μίλησαν Μελισσανίδης - Μάνταλος και έδωσαν τα χέρια στο... άψε σβήσε!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Μίλησαν Μελισσανίδης - Μάνταλος και έδωσαν τα χέρια στο... άψε σβήσε!

bet365

Πολύ γρήγορα ΑΕΚ και Μάνταλος έφτασαν σε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο μετά την επαφή που υπήρξε μεταξύ του αρχηγού και του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης.

Μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 συνεχίζουν ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια (το συμβόλαιο που τρέχει τη δεδομένη στιγμή λήγει το 2022).

Οι υπογραφές, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα πέσουν μετά την επιστροφή του Μάνταλου από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, όταν και θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του αρχηγού της ΑΕΚ επήλθε πολύ γρήγορα, έπειτα και από επαφή που είχαν μέσα στην Παρασκευή ο Μάνταλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και συμφώνησαν μέσα σε μερικά λεπτά καθώς μεταξύ τους υπάρχει τεράστια εκτίμηση.

Έτσι, πολύ γρήγορα, το συμβόλαιο του Μάνταλου ανανεώνεται για ακόμα δύο χρόνια, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να αναμένεται να οδηγήσει την Ένωση στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο γήπεδο μέσα στην επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα