Συμφωνία ΑΕΚ - Μάνταλου για νέο συμβόλαιο ως το 2024!

Συμφωνία ΑΕΚ - Μάνταλου για νέο συμβόλαιο ως το 2024!

Γιώργος Τσακίρης
Συμφωνία ΑΕΚ - Μάνταλου για νέο συμβόλαιο ως το 2024!

bet365

Κατ' αρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον αρχηγό της για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος θα συνεχίσουν μαζί καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε κατ' αρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024!

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ένωσης έληγε το 2022, ενώ τελευταία είχαν υπάρξει φήμες περί πιθανής αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, οι οποίες είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά από τους κιτρινόμαυρους.

Πρόθεση της ΑΕΚ ήταν να κρατήσει τον αρχηγό της και έτσι προχώρησε γρήγορα σε επαφές για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και πλέον απομένουν τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές με το που επιστρέψει ο Μάνταλος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα πριν την επανέναρξη των πλέι οφ.

Με το νέο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει, ο Μάνταλος επεκτείνει την επταετή παρουσία του στην ΑΕΚ, στην οποία είχε μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014. Ο αρχηγός της Ένωσης μετράει 236 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με 50 γκολ και 69 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα