Τέσσερα στάνταρ σημεία από τα play out!

G-Betting G-Betting
Τέσσερα στάνταρ σημεία από τα play out!

bet365

Τα play out αρχίζουν το Σάββατο και η G-Betting Interwetten επιστρέφει με τέσσερα σημεία για τους τέσσερις αγώνες.

Η κανονική διάρκεια τελείωσε η G-Betting είχε καλό απολογισμό αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μόνο ντέρμπι στα play off, δύσκολα ματς για να αναλύσεις στα play out.

Το Σάββατο θα έχουμε τα τέσσερα ματς των play out και θα πάμε με τέσσερα στάνταρ σημεία.

Στις 15:00 έχουμε το ματς στην Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΛ με τους φιλοξενούμενους να έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν στους γηπεδούχους (ο Παράσχος παραιτήθηκε και αναφέρθηκε σε εντάσεις με την διοίκηση) αλλά και την ανάγκη που έχει η ΑΕΛ για θετικό αποτέλεσμα θα πάμε με το Χ2 στο 1.73. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και το ξερό «2» σε απόδοση 3.60.

Στις 17:15 υπάρχει ο αγώνας στον Βόλο. Εκεί η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ ο οποίος έχει μπλέξει βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι αλλά οι Κρητικοί δεν μας πείθουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Ετσι θα πάμε στο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο 1.90.

Στις 19:30 έχουμε το βαθμολογικά αδιάφορα ματς στα Γιάννενα. ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν σωθεί στο Κύπελλο μας χάρισαν αγώνες με πολλά γκολ κι έτσι θα πάμε ξανά με το over 2.5 το οποίο το βρίσκουμε και σε απόδοση 2.30.

Τέλος έχουμε το πιο σημαντικό ματς στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός-Λαμία. Μια Λαμία που από τελευταία βρέθηκε να έχει βάλει τρεις ομάδες από κάτω της αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σωθεί. Όπως φυσικά και ο Παναιτωλικός ο οποίος ψάχνει νίκες μέσα στην έδρα του. Και κόντρα στην Λαμία θα εμπιστευτούμε την έδρα στο 2.50

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ

Βόλος-ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Παναιτωλικός-Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting