ΑΕΛ: Επιστροφές αλλά και χωρίς Γιακιμόφσκι

ΑΕΛ: Επιστροφές αλλά και χωρίς Γιακιμόφσκι

Gazzetta team
ΑΕΛ: Επιστροφές αλλά και χωρίς Γιακιμόφσκι

bet365

Οι «βυσσινί» υπολογίζουν ξανά στους Μπέρτο, Ζίζιτς, Ηλιάδη, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, εκτός όμως έμεινε ο έμπειρος μπακ
Με απουσίες αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρησή της κόντρα στον Ολυμπιακό θα παίξει αύριο (20/3) η ΑΕΛ στη Ριζούπολη. Ο Φέστα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιακιμόφσκι και τον τραυματία Νικολιά, επιστρέφουν όμως οι Μπέρτος, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, όπως και ο Σπάρβ που μέχρι πρότινος δεν έπαιζε. Αντίθετα, εκτός έμειναν ξανά οι Καρανίκας, Τσόσιτς, Μπάγιτς, Μιχαήλ, όπως και ο Μούζεκ που αποτελεί παρελθόν.
Η αποστολή των «βυσσινί» είναι η εξής Νάγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Μπέρτος, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Μουκάντζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα