ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Πασχαλάκη! (pic)

ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Πασχαλάκη! (pic)

ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Πασχαλάκη! (pic)

bet365

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, με ανάρτηση του στο προσωπικό προφίλ στο Instagram, ζήτησε και συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αντίδραση που είχε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη.

Το επεισόδιο που είχε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη, μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των «κίτρινων», αλλά και όσα ακολούθησαν της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στο εσωτερικό της ομάδας και σ’ ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου.

Προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση έγιναν πολλές συζητήσεις, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν υποψήφιο για τη Γαλατάσαραϊ, ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου», έχοντας πλέον ηρεμήσει, με ανάρτηση του ζήτησε και συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα πριν από δέκα μέρες.

«Με γνώμονα το καλό της ομάδας μου, ζητάω συγγνώμη για τα γεγονότα της Κυριακής, τέτοιες εικόνες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την ομάδα μας αλλά ούτε και μένα. Κοιτάμε μπροστά!», ανέφερε στο μήνυμα του ο Πασχαλάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα