Άρης: Η νέα επαφή με Σάσα, το 3ετές συμβόλαιο και το κλίμα συμφωνίας

Άρης: Η νέα επαφή με Σάσα, το 3ετές συμβόλαιο και το κλίμα συμφωνίας

Άρης: Η νέα επαφή με Σάσα, το 3ετές συμβόλαιο και το κλίμα συμφωνίας

bet365

Ο κύκλος των επαφών του Άρη με τον Λούκας Σάσα περιλάμβανε μία ακόμη συζήτηση όπου οι δύο πλευρές δείχνουν να καταλήγουν σ’ ένα πλάνο νέου τριετούς συμβολαίου.

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (16/3) μεταξύ των εκπροσώπων του Λούκας Σάσα με τους ανθρώπους του Άρη με φόντο την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, προηγήθηκαν αρκετές επαφές αλλά η τελευταία μοιάζει να είναι και η πιο ουσιαστική προς την κατεύθυνση επίτευξης τελικής συμφωνίας. Στο τραπέζι βρίσκεται νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων ως προς τα βασικά σημεία. Απομένει να γίνει το ίδιο και με συγκεκριμένες οικονομικές λεπτομέρειες ούτως ώστε να έρθει η οριστική συμφωνία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αίσθηση ότι είναι θέμα ημερών η υπογραφή των νέων συμβολαίων η οποία θα κρατήσει τον Λούκας Σάσα στο «Κλ. Βικελίδης» έως το καλοκαίρι του 2024. Ο Βραζιλιάνος μέσος μεταγράφηκε στον Άρη το καλοκαίρι του 2019 έπειτα από πολυετή παρουσία στη Λουντογκόρετς. Αποκτήθηκε για να διαδραματίσει τον ρόλο του αντικαταστάτη του Μανώλη Σιώπη και σύντομα εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Αυτό πιστοποιείται και μέσα από τον αριθμό των συμμετοχών του καθώς μετρά 74 αγώνες, επτά γκολ και μία ασίστ σε βάθος διετίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα