Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι για την ανάπλαση του Βοτανικού

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι για την ανάπλαση του Βοτανικού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι για την ανάπλαση του Βοτανικού

bet365

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αναμενόταν, ενέκρινε το κονδύλι 75 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του Βοτανικού. Από ελληνικές πηγές τα χρήματα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το... πράσινο φως για την χρηματόδοτηση της ανάπλασης του Βοτανικού άναψε το Ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ελληνικό κράτος είχε αιτηθεί 75 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της περιοχής και όπως αναμενόταν αυτό εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε κι έτσι έγινε το πρώτο βήμα χρηματοδότησης του έργου.

Αυτά τα χρήματα αφορούν μόνο την ανάπλαση και όχι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τα χρήματα για το οποίο θα προέλθουν από κρατικές πηγές χρηματοδότησης και το ΕΣΠΑ. Φυσικά η ανάπλαση της περιοχής είναι συνυφασμένη με το γήπεδο του Τριφυλλιού.

Από κει και πέρα, στην τελική ευθεία έχει μπει η υπογραφή σύμβασης του Τριφυλλιού με τον Δήμο Αθηναίων. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα βασικά αλλά υπάρχουν ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευθετηθούν. Κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα