Κρμέντσικ: «Μόνο μια ευχή, να μείνω στον ΠΑΟΚ»! (pic)

Κρμέντσικ: «Μόνο μια ευχή, να μείνω στον ΠΑΟΚ»! (pic)

Κρμέντσικ: «Μόνο μια ευχή, να μείνω στον ΠΑΟΚ»! (pic)

bet365

O Τσέχος επιθετικός κλείνει σήμερα τα 28 του χρόνια και το μοναδικό δώρο που εύχεται να πάρει, όπως ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είναι η παραμονή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στο Κράσλιτσε της Τσεχίας στις 15 Μαρτίου του 1993, ο Μάικλ Κρμέντσικ κλείνει σήμερα τα 28 του χρόνια. Για πρώτη φορά θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στην Ελλάδα, όπου ο δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ επιθετικός του ΠΑΟΚ επιθυμεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα!

«Μόνο μια ευχή, να μείνω στον ΠΑΟΚ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ του στο Instagram, μπροστά στην τούρτα των γενεθλίων του, την ίδια ώρα που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 28, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα