ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-3

Δημήτρης Τομαράς
ΑΕΛ - Ολυμπιακός 1-3

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε στο Αλκαζάρ με 3-0 της ΑΕΛ με τα γκολ του Χασάν (πέναλτι), του Ανδρούτσου και του Ελ Αραμπί. Ο Νούνιτς το γκολ των Θεσσαλών.
Ένα αρκετά άνετο απόγευμα είχε στη Λάρισα ο Ολυμπιακός. Με γκολ των Χασάν, Ανδρούτσου και Ελ Αραμπί νίκησε με 3-1 και έτσι πέτυχε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ για την ΑΕΛ ο Νούνιτς.

ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός είχε διάταξη στο 4-4-2 από τον Μαρτίνς και με τον Σα βασικό. Οι 11: Σα - Ανδρούτσος, Εμβιλά, Σωκράτης, Χολέμπας - Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς - Χασάν και Κάιπερς.
Διάταξη 4-4-2 είχε και η ΑΕΛ από την πλευρά της. Οι Ντουρμισάι και Μουκαντζό ήταν στην κορυφή της επίθεσης και οι Ακούνια, Χουσίνο, Στίφλερ και Πινακάς ήταν στον άξονα.

ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ

Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ προσπάθησαν και οι δύο να παίξουν με ένταση και επιθετικά. Στο 11' ένα σουτ του Φορτούνη αποκρούστηκε δύσκολα ενώ στο 15' είχε μεγάλη χαμένη φάση ο Ραντζέλοβιτς.
Η ΑΕΛ απείλησε με σουτ του Κολομπίνο στο 16' αλλά στο 34' δέχθηκε το 0-1 μετά από πέναλτι που έκανε ο Χουσίνο στον Χασάν και το εκτέλεσε ο Αιγύπτιος φορ. Ο Χασάν πάντως μετά χτύπησε και έγινε αλλαγή από τον Μασούρα (στο 37'). Λίγο πριν κλείσει το α' μέρος η ΑΕΛ είχε δύο φάσεις με Ντουρμισάι και Μουκαντζό αλλά γενικά δεν είδαμε ένα ματς με ποιότητα.

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 1-3

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να... κλειδώσει το παιχνίδι και το έκανε. Στο 55' ήρθε το 0-2. Ο Μασούρας από φάση που ξεκίνησε ο Ανδρούτσος και έβγαλαν ο Κάιπερς με τον Φορτούνη έχασε το γκολ από πολύ καλή θέση αλλά ο Ανδρούτσος πήρε το... ριμπάουντ για το 0-2 από κοντά.
Στο 59' ακυρώθηκε ορθώς γκολ της ΑΕΛ για οφσάιντ. Στο 80ο λεπτό ο Μασούρας έβγαλε στον Ελ Αραμπί για να κάνει από κοντά το 0-3 που μέτρησε μετά από έλεγχο VAR. Η ΑΕΛ μείωσε σε 3-1 με τον Νούνιτς μετά από φάουλ και κεφαλιά που έκανε σε φάση που ελέγχθηκε για οφσάιντ από το VAR.
MVP: Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει κάποιος με σούπερ ματς ξεχωρίζουμε τον Ανδρούτσο κυρίως για το 0-2 που... κλειδώνει τον αγώνα.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Χασάν που έκανε το 0-1 αλλά και ο έτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Χουσίνο και η άμυνα της ΑΕΛ.
Η ΓΚΑΦΑ: Είναι του Χουσίνο στη φάση με τον Χασάν. Απερίσκεπτη κίνηση που επιφέρει το πέναλτι για τον Ολυμπιακό και σε βάρος της ΑΕΛ.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής λειτούργησε με τη συνδρομή του VAR σε αρκετές φάσεις, όπως το πέναλτι που δόθηκε ορθώς στον Ολυμπιακό, όπως και το γκολ της ΑΕΛ προς το τέλος που σωστά μέτρησε. Τα όποια θέματά του ήταν σε φάουλ και κάρτες.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ματσάρα δεν έκανε ο Ολυμπιακός αλλά ήταν ανώτερος και νίκησε και μάλιστα εύκολα με αυτό το 1-3. Βέβαια είχε τον τραυματισμό του Χασάν.
ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ (22' λ.τρ. Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο (82' Χαλάτσης), Στίφλερ, Ακούνια (83' Γλυνός), Πινακάς, Μουκαντζό (72' λ.τρ. Νούνιτς) και Ντουρμισάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (82' Βαλμπουενά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς (63' Μπρούμα), Φορτούνης (62' Σουρλής), Χασάν (37' λ.τρ. Μασούρας) και Κάιπερς (62' Ελ Αραμπί).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα