Χωρίς Πίτι η Λαμία κόντρα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Χωρίς Πίτι η Λαμία κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην μπορεί να υπολογίζει στον Πίτι πέρα από τους γνωστούς τραυματίες.

Η Λαμία πανηγύρισε μεσοβδόμαδα μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ στη μάχη για την παραμονή και θέλει να πάρει ακόμα μια σημαντική βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (19:00) ενόψει των πλέι άουτ.

Οι Μπα, Τιρόνε και Γκαζαριάν συνεχίζουν να απουσιάζουν με τραυματισμούς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πίτι, όπως και οι Προβυδάκης και Ασίγκμπα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα