Παναθηναϊκός: Η πρόβα ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Η πρόβα ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρόβα ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Τον Λουκάς Βιγιαφάνιες ως εξτρέμ, τον Αθανασακόπουλο στα χαφ και τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης δοκίμασε ο Λάζλο Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η απουσία του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναγκάζει τον Λάζλο Μπόλονι να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, δοκίμασε το εξής σχήμα:

Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουάνκαρ, στο δεξί ο Μόλο και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα οι δύο στόπερ. Στην μεσαία γραμμή τοποθέτησε τους Νιάς, Μαουρίσιο, Αθανασακόπουλο ενώ κάποια στιγμή δοκίμασε και τον Αγιούμπ αντί του νεαρού Έλληνα μέσου. Στην επιθετική τριπλέτα, ήταν ο Βιγιαφάνιες, ο Νγκμπακοτό και ο Καρλίτος. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης διεκδικεί την θέση του Κογκολέζου εξτρέμ, καθώς δοκιμάστηκε κι εκείνος με τους βασικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα