Βόλος: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ριένστρα ενόψει ΑΕΚ

Gazzetta team
Βόλος: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ριένστρα ενόψει ΑΕΚ

bet365

Κάποιες ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής αφήνουν τον Ριένστρα εκτός αποστολής του Βόλου για το ματς με την ΑΕΚ. Τιμωρημένος είναι ο Φεράρι.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε με προπόνηση το Σάββατο την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ (19:00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με το οποίο η ομάδα της Μαγνησίας κλείνει την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφήνει τον Ριένστρα εκτός αποστολής καθώς ο Ολλανδός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις. Επίσης ο Λόπεθ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φεράρι, τον μακροχρόνια τραυματία Ντεντάκη και τους Μίλοκ και Ρενάτο, οι οποίοι δεν ήταν 100% έτοιμοι.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Περέα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο και Λογαράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα