Απόλλων Σμύρνης: Κομπλέ κόντρα στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Κομπλέ κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την Ελαφρά Ταξιαρχία ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Κυριακή (19:00) τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη, αγώνα με τον οποίο κλείνει την κανονική διάρκεια της σεζόν. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις, ωστόσο θέλει να αισθάνεται πιο άνετα ενόψει πλέι άουτ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιώργο Παράσχο να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Παράσχος πήρε στην αποστολή τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο και Κάλισιρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα