Με Ολιβέιρα και Μιτάι η ΑΕΚ στον Βόλο

Με Ολιβέιρα και Μιτάι η ΑΕΚ στον Βόλο

Gazzetta team
Με Ολιβέιρα και Μιτάι η ΑΕΚ στον Βόλο

bet365

Με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μάριο Μιτάι θα ταξιδέψει η αποστολή η ΑΕΚ στον Βόλο για να τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική ομάδα την Κυριακή (14/03, 19:00). Εκτός οι Μπακάκης-Λόπες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έπειτα από το τέλος της σημερινής (13/03) προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Τα ευχάριστα για τον Σεβιγιάνο τεχνικό είναι θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Νέλσον Ολιβέιρα και Μάριο Μιτάι, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Από την άλλη εκτός έμεινε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος την Παρασκευή ναι μεν μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο προφυλάσσεται προφανώς μέχρι να είναι στο 100%. Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν και σήμερα (13/03) ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και η επιστροφή τους υπολογίζεται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι για τον αγώνα με τον Βόλο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λόπες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα