Super League Interwetten: Η μάχη των καρτών που κανείς δεν θέλει να κερδίσει

Φώτης Καρακούσης
Super League Interwetten: Η μάχη των καρτών που κανείς δεν θέλει να κερδίσει

bet365

Μια από τις μάχες που κανείς δεν θέλει να κερδίσει είναι αυτή των καρτών, εκεί όπου ο Φατιόν είναι μπροστά με 12, με τους Μεγιάδο και Κρίστισιτς να ακολουθούν με 11.

Σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν οι μάχες που ομάδες και παίκτες θέλουν να κερδίσουν. Για τις ομάδες είναι αυτή του τίτλου, της σωτηρίας ή και της εξόδου στην Ευρώπη αν μιλάμε για την μεγάλη κατηγορία, ενώ για τους παίκτες είναι αυτή των γκολ, των ασίστ, των αποκρούσεων και άλλες.

Για τους ποδοσφαιριστές (και για τις ομάδες βέβαια) υπάρχουν και κάποιες πρωτιές που κανείς δεν θα ήθελε να είναι. Μιλάμε γι' αυτές στις κάρτες, στις αποβολές, στα πέναλτι και άλλες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την μάχη για τις περισσότερες κίτρινες κάρτες.

Μια μάχη που και αυτή είναι εξαιρετικά αμφίρροπη, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που διεκδικούν το να βρεθούν σε μια κορυφή που είναι λογικό κανείς να μην ήθελε να βρίσκεται. Με μία αγωνιστική να μένει από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και λίγο πριν τα playoffs και playout, πέντε είναι οι παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ ακόμα δύο ακολουθούν με 9 και την πρώτη 15άδα συμπληρώνουν οκτώ ποδοσφαιριστές με 8 κάρτες.

Ο Φατιόν τις περισσότερες κίτρινες

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Άντονι Φατιόν με τον αμυντικό μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης να βρίσκεται σχεδόν κάθε χρονιά υψηλά στις κάρτες. Φέτος έχοντας αγωνιστεί σε 20 παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχει αντικρίσει 12 φορές την κίτρινη που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός στο πρωτάθλημα.

Κρίστιτσιτς και Μεγιάδο ακολουθούν με μία λιγότερη

Πίσω από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης με μία κίτρινη λιγότερη βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Μεγιάδο του ΟΦΗ και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ. Ο πρώτος έφτασε τις 11 κάρτες σε 20 ματς και ο δεύτερος το έχει κάνει μόλις σε 15.

Με 10 οι Μπαράλες και Νέιρα

Την πεντάδα των παικτών που έχουν διψήφιο αριθμό κίτρινων καρτών στο φετινό πρωτάθλημα, συμπληρώνουν ακόμα δύο που έχουν από 10. Ο λόγος για τον Χουάν Νέιρα που έχει φτάσει τις 10 κάρτες σε 16 παιχνίδια, ενώ ο Χερόνιμο Μπαράλες που έχει επίσης 10 το έχει κάνει σε 21 παιχνίδια. Στην συγκεκριμένη δυάδα θα δούμε και δεύτερο παίκτη του ΟΦΗ στην πρώτη πεντάδα μετά τον Μεγιάδο, αλλά και τον πρώτο σέντερ φορ στην σχετική λίστα.

Όσοι ακολουθούν με 9 και 8

Κοντά στους πέντε πρώτες βρίσκονται ακόμα 10 που έχουν 9 (2) και 8 (8) κάρτες που αν σκεφτούμε και τα επόμενα παιχνίδια που μένουν μπορούν να διεκδικήσουν άνετα την πρωτιά που φυσικά και κανείς δεν θα ήθελε. Με 9 κίτρινες είναι οι: Ντάνι Μπαχεράνο της Λαμίας Ακόστα Μπαριέντος του Βόλου.

Τέλος με 8 κίτρινες κάρτες ακολουθούν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Χρήστος Λισγάρης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Σκόνδρας (Λαμία), Ουσεϊνού Μπα (Ολυμπιακός), Σάββας Τσαμπούρης (Απόλλων Σμύρνης), Φιορίν Ντουρμισάι (ΑΕΛ), Γιάννης Κάργας (ΠΑΣ Γιάννινα), Χοσέ Περέα (Βόλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα