Παναθηναϊκός: Αγωνία για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο εν' όψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Αγωνία για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο εν' όψει ΠΑΟΚ

bet365

Αύριο Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή των Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να αποχωρούν με προβλήματα από την προπόνηση της Παρασκευής.

Με ένα σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι για το μεγάλο αυτό ντέρμπι θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο Σαββάτο για να δει αν θα μπορέσει να έχει στην διάθεσή του τους Σωκράτη Διούδη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο νεαρός μέσος λόγω χτυπήματος.

Όπως αναφέραμε η συμμετοχή και των δύο θα κριθεί αύριο, ενώ προληπτικά αποχώρησε από την προπόνηση και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Βέλεθ και Καμπετσής, ο δεύτερος λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής ατομικό ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης. Αντίθετα μπήκε στο πρόγραμμα ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ένα γκρουπ έκανε και τεστ φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα