ΑΕΚ: Νέα σύσκεψη Μελισσανίδη - στελεχών στα γραφεία της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Νέα σύσκεψη Μελισσανίδη - στελεχών στα γραφεία της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Νέα σύσκεψη Μελισσανίδη - στελεχών στα γραφεία της ΠΑΕ

bet365

Ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ασχολείται με όλα όσα αφορούν την Ένωση σε καθημερινή βάση πλέον με μεγάλη διάθεση για να αλλάξει η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα

Οι επισκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα καθώς υπάρχουν ανοικτά ζητήματα στον σύλλογο.

Χθες (8/3) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν εκεί στην παρουσίαση του Γιώργου Κοσμά ως νέου α' αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, έχοντας επαφές με όλα τα στελέχη του συλλόγου.

Και σήμερα, Τρίτη (9/3), ο Μελισσανίδης πήγε ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Το αφεντικό της ΑΕΚ είχε πολύωρη συνεργασία με όλα τα στελέχη της ομάδας και επαφές για τα τρέχοντα ζητήματα της εταιρίας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι πιο ενεργός από... ποτέ για όλα όσα πρέπει να δρομολογηθούν.

Ο Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος, παρουσιάζοντας μεγάλη διάθεση να αλλάξει την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα της εταιρίας αλλά και στο αγωνιστικό. Γι' αυτό άλλωστε σε καθημερινή βάση βρίσκεται στις... επάλξεις, έχοντας επαφές και συζητήσεις με τα στελέχη του στην ΠΑΕ.

Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα και οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, αλλά και εκείνες που αφορούν την επέκταση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, όπου δίνει συνεχώς το «παρών» επιβλέποντας από κοντά την πρόοδο των έργων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα