Παναθηναϊκός: «Έφυγε» ο Μιχάλης Κίτσιος

Παναθηναϊκός: «Έφυγε» ο Μιχάλης Κίτσιος

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Έφυγε» ο Μιχάλης Κίτσιος

bet365

Μια σπουδαία μορφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Μιχάλης Κίτσιος, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Τρίτης...

Ακριβώς μισό αιώνα μετά το εκπληκτικό 1-1 του «τριφυλλιού» στο Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, στην επική πορεία μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, ο Μιχάλης Κίτσιος απεβίωσε.

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό ως Πρόεδρος, παρέμενε πάντοτε κοντά στον σύλλογο και θήτευσε και στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη.

Ήταν ο ισχυρός άνδρας από το 1971 έως και το 1973, είχε αναλάβει το θέμα της πρόσληψης του Φέρεντς Πούσκας, όμως, στην προεδρία βρέθηκε λίγους μήνες μετά το έπος του «Γουέμπλεϊ» από το οποίο συμπληρώνονται φέτος 50 έτη.

Τότε, εκείνη την περίοδο της πορείας μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στον προεδρικό θώκο ήταν αρχικά ο Γεώργιος Μερίκας και έπειτα ο Δημήτρης Χαμοσφακίδης.

Ο Μιχάλης Κίτσιος ασχολήθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ως πρόεδρος και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από το 2009 για μικρό χρονικό διάστημα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα