Παναθηναϊκός: Φορτσάρουν για ΠΑΟΚ, Βέλεθ και Νιάς

Παναθηναϊκός: Φορτσάρουν για ΠΑΟΚ, Βέλεθ και Νιάς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρουν για ΠΑΟΚ, Βέλεθ και Νιάς

bet365

O Ισπανός κεντρικός αμυντικός και ο Σενεγαλέζος μέσος ανέβασαν ρυθμούς την Τρίτη, αναμένεται να μπουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθούν στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν... τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος! Το Τριφύλλι συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, με τους Φραν Βέλεθ και Σεχ Νιάς να ανεβάζουν ρυθμούς στο ατομικό τους πρόγραμμα. Αμφότεροι ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Από κει και πέρα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Τζαβίδας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ ατομικό έκαναν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης. Απών ήταν ο Σανκαρέ όπως και ο Καμπετσής που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και αγωνιστικά παιχνίδια τριών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα