Ζαμπά: «Απίστευτη η εμπειρία που έζησα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ζαμπά: «Απίστευτη η εμπειρία που έζησα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ζαμπά: «Απίστευτη η εμπειρία που έζησα στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζαμπά ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018. Συνέβαλλε με την παρουσία του στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ την σεζόν 2018-19, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, μ’ έναν σοβαρό τραυματισμό να τον αφήνει εκτός και πολλά λάθη να οδηγούν στον δανεισμό του στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του και μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram είπε το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες στιγμές στην Θεσσαλονίκη. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ευλογημένες εμπειρίες που αποκόμισα. ΠΑΟΚ σε αγαπώ. Όλοι έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε στο διαδικτυακό μήνυμά του ο Λέο Ζαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα