Στα γραφεία της ΑΕΚ Μελισσανίδης και Κοσμάς

Στα γραφεία της ΑΕΚ Μελισσανίδης και Κοσμάς

Gazzetta team
Στα γραφεία της ΑΕΚ Μελισσανίδης και Κοσμάς

bet365

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης για να συναντηθεί με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον Γιώργο Κοσμά.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιώργο Κοσμά, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να «σφραγιστεί» μέσα στην ημέρα, με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναλαμβάνει την θέση του CEO (διευθύνων σύμβουλος).

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτή την ώρα έχει συνάντηση και επαφές με όλους τους συνεργάτες του, ώστε να τρέξει αρκετά θέματα που επείγουν στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» και πρέπει να επιλυθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα