Ρέμπε: Το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ και ο «γάμος» με τη Νυρεμβέργη

Ρέμπε: Το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ και ο «γάμος» με τη Νυρεμβέργη

Ρέμπε: Το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ και ο «γάμος» με τη Νυρεμβέργη

bet365

Ο Όλαφ Ρέμπε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γερμανικό ποδόσφαιρο ύστερα από τρία χρόνια απουσίας. Τι προβλέπει η συμφωνία του με τη Νυρεμβέργη, τι ισχύει με τον ΠΑΟΚ.

Ο Όλαφ Ρέμπε πρωτοεμφανίστηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Τούμπα και εννέα μήνες αργότερα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης επικαλούμενος οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Προς το παρόν, πάντως, η παραίτηση του δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη.

«Το ότι ανακοινώθηκε από τη Νυρεμβέργη δε σημαίνει ότι φεύγει αύριο», ήταν το μοναδικό σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και το κρίσιμο ερώτημα που έχει να κάνει με τους «ασπρόμαυρους» είναι ένα: Ο Ρέμπε είχε ενημερώσει νωρίτερα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τις προχωρημένες συζητήσεις με τη Νυρεμβέργη και τις σκέψεις παραίτησης;

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ γερμανικών ΜΜΕ, Χέκινγκ και Ρέμπε ήταν, εδώ και μέρες, σε επαφές σχεδιάζοντας το κομμάτι της συνεργασίας τους, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει επικεφαλής του σχεδιασμού πρώτης ομάδας και του τμήματος σκάουτινγκ. «Όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο Όλαφ ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία για οικογενειακούς λόγους, επικοινωνήσαμε μαζί του», υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Ντίτερ Χένινγκ, ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον Όλαφ Ρέμπε, καθώς είχαν συνεργαστεί στη Βόλφσμπουργκ από το 2012 μέχρι το 2016.

O Ρέμπε ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) από τη Νυρεμβέργη, και θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν τα νέα καθήκοντά του στη γερμανική ομάδα, εκτός αν τελικά οι εξελίξεις «τρέξουν» πιο γρήγορα και ολοκληρωθεί άμεσα η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

«Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή για τον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα γιατί υπάρχει ένα σαφές σχέδιο και μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, να συμβάλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Νυρεμβέργης και στη διαμόρφωση της πορείας που ακολουθεί το Εποπτικό Συμβούλιο της ομάδας από τους Ντίτερ Χέκινγκ και Νολς Ρόσοβ», υποστήριξε ο Ρέμπε στις πρώτες δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα