ΠΑΟΚ: «Προχωρημένες επαφές Νυρεμβέργης και Ρέμπε»

ΠΑΟΚ: «Προχωρημένες επαφές Νυρεμβέργης και Ρέμπε»

ΠΑΟΚ: «Προχωρημένες επαφές Νυρεμβέργης και Ρέμπε»

bet365

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νυρεμβέργης με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Για «προχωρημένες επαφές Νυρεμβέργης και Ρέμπε» κάνει λόγο σημερινό (8/3) δημοσίευμα της «helmstedter-nachrichten», εστιάζοντας στο προχωρημένο ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον 43χρονο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «ο Όλαφ Ρέμπε και ο Ντίτερ Χέκινγκ θέλουν σύντομα να ξανά συνεργαστούν», καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει στην ομάδα της Βόλφσμπουργκ.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τα καθήκοντά του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα «ο Χέκινγκ συνομιλεί εδώ και μέρες με τον Ρέμπε και θέλει να συμφωνήσει άμεσα μαζί του».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα