Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Κλάτενμπεργκ και απαίτηση για το 50-50

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Κλάτενμπεργκ και απαίτηση για το 50-50

Gazzetta team
Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Κλάτενμπεργκ και απαίτηση για το 50-50

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε σήμερα (8/3) με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του ντέρμπι (7/3) με τον ΠΑΟΚ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η ΠΑΕ Άρης διατύπωσε επισήμως τα παράπονά της για τη διαιτησία του Πολωνού Σιμόν Μαρτσίνιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αυτά εκφράστηκαν και από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον ίδιο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη διάρκεια της σημερινής (8/3) συνάντησής τους.

Οι «κίτρινοι» γενικώς έχουν παράπονα από το πώς αντιμετωπίζονται από τη διαιτησία, αυτά κατατέθηκαν από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

Παράλληλα, έκρινε αναγκαίο να οριστούν ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες του Άρη στα playoffs, ζητώντας επίσης καλύτερη αξιολόγηση στην επιλογή αυτών και το αυτονόητο 50-50.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα