ΠΑΕ Άρης: «Να τον χαίρεστε κύριε Κλάτενμπεγκ»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Να τον χαίρεστε κύριε Κλάτενμπεγκ»

bet365

Εκνευρισμός επικρατεί στον Άρη για το πέναλτι που καταλόγισε ο Πολωνός διαιτητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο διαμόρφωσε αποτέλεσμα και με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ απευθύνθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης απευθύνεται στον Άγγλο αρχιδιαιτητή και φυσικά στον Πολωνό διαιτητή που καταλόγισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε. Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς. Με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, προηγείται φάουλ του Κρμέντσικ στον Δεληζήση. Είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε πια!

Όσο για το πανό – ανέκδοτο, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, περιμένουμε την ευαισθησία της διοργανώτριας και λοιπών αρμοδίων...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα