Γκάμα: «Για εμένα δεν ήταν πέναλτι, είμαστε θυμωμένοι» (vid)

Gazzetta team
Γκάμα: «Για εμένα δεν ήταν πέναλτι, είμαστε θυμωμένοι» (vid)

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα ανέφερε πως για τον ίδιο η φάση που έκρινε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν πέναλτι, τονίζοντας επίσης πως είναι θυμωμένος για το 2-2.

Ο Άρης παρότι προηγήθηκε με 2-0 μέσα στη Τούμπα του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν σε 2-2. Μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Μπρούνο Γκάμα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να θυμηθώ δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάνε έτσι… Είναι σκληρό για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να μάθουμε από ότι έγινε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή της σεζόν».

Για τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν είναι κανείς ικανοποιημένος από αυτές τις ισοπαλίες, γιατί όπως είπα αξίζαμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Και με τον Ολυμπιακό για να περάσουμε και να διεκδικήσουμε το κύπελλο και σήμερα που ήμασταν μπροστά με 0-2 μέχρι το 87’. Ίσως μας δυσκόλεψε που γυρίσαμε πολύ πίσω, για μένα δεν είναι πέναλτι, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε θυμωμένοι».

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο: «Είναι αλήθεια αυτό, κάνουμε καλή σεζόν, είμαστε δεύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα και κυρίως θα πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα παιχνίδια».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στον αγώνα: «Οπισθοχωρήσαμε υπερβολικά στο τέλος, ίσως θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη κατοχή στο κέντρο και να κάνουμε επίθεση. Αυτό θα άλλαζα, αν μπορούσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα