Άρης: Με Μπουσέ στην 11αδα!

Gazzetta team
Άρης: Με Μπουσέ στην 11αδα!

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Ζακαρί Μπουσέ για να υπερασπιστεί την εστία του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του Γάλλου τερματοφύλακα.

Ο προπονητής του Άρη είχε να επιλέξει μεταξύ του Μπουσέ και του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος πέρασε ένα εξαιρετικά δύσκολο τριήμερο έπειτα από το ολέθριο λάθος του στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το οποίο στοίχισε και τον αποκλεισμό της ομάδας του. Και τελικά επέλεξε τον Γάλλο κίπερ, δεδομένου ότι ο Μάριος Σιαμπάνης είναι εκτός αποστολής. Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν αναφορικά με την τετράδα της άμυνας με τους Σούντγκρεν, Σάκιτς στα άκρα και τους Ροζ, Δεληζήση στο κέντρο αυτής. Λούκας Σάσα και Τζέιμς Τζέγκο είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μπροστά τους είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Στην επιθετική τριάδα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τους Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο στα άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα