Μποροβήλος: «Ο Αστέρας αρνείται να χάσει»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Ο Αστέρας αρνείται να χάσει»

bet365

Ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων μίλησε για τη «μάχη» της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και το πώς έχει οργανωθεί
Για τη «μάχη» που δίνει ο Αστέρας Τρίπολης ώστε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Μποροβήλος, αντιπρόεδρος των Αρκάδων, στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-την πορεία του Αστέρα: «Εμείς θα μπούμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί με όλες τις δυνάμεις μας. Ο Αστέρα τον τελευταίο καιρό αρνείται να χάσει κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα playoffs. Πήραμε την απόφαση να κρατήσουμε έναν κορμό, μετά το καλό φινάλε που κάναμε πέρσι και αυτό μας βγήκε».
-τις βάσεις του Αστέρα: «Η ομάδα έχει ευρωστία με δύο ανθρώπους που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά έχουν δημιουργηθεί και εξαιρετικές υποδομές όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί παράγουν κοινωνικό έργο στην Τρίπολη, αλλά το όραμά τους είναι ο σύλλογος να μην τους έχει ανάγκη. Το τρένο του Αστέρα έχει μπει στις ράγες και έχουν δημιουργηθεί από τα χρήματα των δύο αυτών ανθρώπων και θα μείνουν για πάντα, ό,τι κι αν κάνει η πρώτη ομάδα. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας, έχουμε συνεργασία με ομάδες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αφρική. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα στη Super League, αλλά και να την τροφοδοτούμε από τις ακαδημίες μας».
-τη στήριξη του κόσμου: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά για αυτά που έχει πετύχει ο Αστέρας, θα περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Όμως δεν πρόκειται για πρόβλημα δικό μας, αλλά γενικότερα κοινωνικό και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα