Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τσιλούλη με ΑΕΚ

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τσιλούλη με ΑΕΚ

bet365

Χωρίς τους Τσιλούλη και Μπαξεβανίδη θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης την ΑΕΚ την Δευτέρα (08/03, 19:30).

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Δευτέρας (08/03, 19:30) με την ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 68χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Μπαξεβανίδη αλλά και στου τραυματία, Σωτήρη Τσιλούλη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Τσαμπούρης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Ρώσση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα