Παναθηναϊκός: «Κληρώνει» για Μπόλονι

Παναθηναϊκός: «Κληρώνει» για Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Κληρώνει» για Μπόλονι

bet365

Κρίσιμη η Κυριακή για το άμεσο μέλλον του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει για την ώρα απόφαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο ρόλος του Πιερ Ντρεοσί. Απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου ο Ρουμάνος τεχνικός.

Δεδομένο νούμερο ένα: Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η εικόνα του Παναθηναϊκού όλο αυτό το διάστημα που μοιάζει μη αναστρέψιμη, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο με κάτω τα χέρια και δύο ήττες από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια για τον Ρουμάνο τεχνικό, έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην διοίκηση του συλλόγου που δεν θέλει καν να σκεφτεί το σενάριο να μην επιστρέψει ο σύλλογος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τέσσερα χρόνια και το τέλος της τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ.

Δεδομένο νούμερο δύο: Την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές, καμία απόφαση δεν είχε παρθεί για το άμεσο μέλλον του 68χρονου κόουτς παρά τα σενάρια. Ούτε για να αποχωρήσει εδώ και τώρα, ούτε για να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμπιστοσύνη που υπήρχε στο πρόσωπο του Μπόλονι έχει κλονιστεί. Όπως επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως οι πιθανότητες να συνεχίσει και του χρόνου(αν δεν φύγει τώρα) είναι απειροελάχιστες αν όχι ανύπαρκτες. Εντός της ημέρας πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση κι αυτός που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Η παρουσία του στην ηγεσία του συλλόγου μας έχει διδάξει πως τις περισσότερες φορές δίνει την ευκαιρία στους προπονητές του να γυρίσουν την παρτίδα. Το προηγούμενο διάστημα είχε ξεκάθαρα στηρίξει τον Μπόλονι, αρνούμενος ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές. την περίοδο που η ομάδα έκανε την μία νίκη μετά την άλλη.

Δεδομένο νούμερο τρία: Ο άνθρωπος τούτη την στιγμή που ακούει περισσότερο ο Γιάννης Αλαφούζος εντός της ΠΑΕ για ποδοσφαιρικά ζητήματα, είναι ο γενικός διευθυντής, Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος GM έχει άριστη σχέση με τον Μπόλονι. Εξάλλου ο Ρουμάνος ήταν εκείνος που πρότεινε στον Αλαφούζο τον Ντρεοσί, σε ακόμη μία παγκόσμία ποδοσφαιρική πρωτοτυπία. Ο τεχνικός διευθυντής φέρνει τον προπονητή. Το ανάποδο μόνο στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να συμβεί.

Η άποψή του, λοιπόν, επί του θέματος θα παίξει σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ντρεοσί πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρξει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Από την άλλη, αποτελεί ερωτηματικό το τι θα συμβεί αν ο Αλαφούζος το πάρει πάνω του και παρακάμψει την άποψή του.

Δεδομένο νούμερο τέσσερα: Δεν υπάρχει απόφαση για την επόμενη ημέρα, αν αποφασιστεί «διαζύγιο» με τον Λάζλο Μπόλονι. Λόγω απειρίας η περίπτωση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μοιάζει να έχει ελάχιστες πιθανότητες, πάντα «παίζει» το όνομα του Γιάννη Αναστασίου που ξέρει την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αλλά κανείς δεν πρέπει αποκλείσει το σενάριο να «πάει» ο Παναθηναϊκός σε μία «δυνατή» λύση με χρονικό ορίζοντα διετίας και όχι σε «προπονητή 11 παιχνιδιών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα