Μιλιντσεάνου: «Ήξερα πως θα σκοράρω» (vid)

Gazzetta team
Μιλιντσεάνου: «Ήξερα πως θα σκοράρω» (vid)

bet365

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ οδηγώντας τους Ηπειρώτες στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με τον Ρουμάνο να αναφέρει πως ήξερε πως θα πετύχει γκολ σήμερα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, με τον Νικολάε Μιλιντσεάνου να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κυανπόλευκων». Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρουμάνος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα και πόσο μάλλον από την στιγμή που σκόραρα απέναντι στον Παναθηναϊκό και βοήθησα έτσι και την ομάδα μου. Ήμουν έτοιμος για την αντεπίθεση, παρακολουθούσα την φάση, περίμενα την μπάλα και ήξερα ότι θα σκοράρω».

Για το ότι σούταρε με το αριστερό κι αν είναι το καλό του πόδι: «Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, οπότε δεν έχω πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσω ανάλογα με την περίπτωση».

Για το πόσο χρειαζόταν αυτά τα δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο για να πατήσει καλύτερα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το περίμενα, το ήθελα, έκανα την προετοιμασία μου στο διάστημα που είχα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα να σκοράρω και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να είμαι έτοιμος για να αποδώσω τα μέγιστα».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πορεία στη συνέχεια: «Στα τελευταία 5-7 παιχνίδια έχουμε κατανοήσει τα «θέλω» του προπονητή μας μέσα στο γήπεδο, το εφαρμόζουμε και νομίζω ότι τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν αυτό. Το θέμα είναι να κάνουμε και καλά παιχνίδια».

Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα: «Ήθελα κάτι καινούργιο στην καριέρα μου γιατί έπαιζα στην Ελβετία 2,5 χρόνια. Από την πρώτη μέρα που ήρθα με καλωσόρισαν όλοι, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά, μου αρέσει που είμαι μέρος της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα και πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή».

Για την επικείμενη κλήρωση του κυπέλλου και ποιον θα ήθελε αντίπαλο: «Δεν έχω κάποια προτίμηση, αλλά αν θα έπρεπε να επιλέξω είναι ο Ολυμπιακός γιατί εκεί θα βρω και έναν συμπατριώτη μου τον Ρέαμπτσιουκ με τον οποίο μιλάμε συχνά και θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο».

Για το αν έβαλαν και κάποιο στοίχημα για το ποιος από τους δύο θα είναι ο νικητής: «Όχι δεν μιλάμε για τέτοια. Εκείνος είναι αμυντικός, εγώ επιθετικός, οπότε αστειευόμαστε κάποιες φορές μεταξύ μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα