Οι Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπαράλες αποθέωσαν τον Ούμπιδες (vid)

Gazzetta team
Οι Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπαράλες αποθέωσαν τον Ούμπιδες (vid)

bet365

O αρχηγός του Ατρόμητου αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν και αντιμετώπισε για τελευταία φορά τους συμπατριώτες του
Την τελευταία του σεζόν στα γήπεδα διανύει ο Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος για χρόνια κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου ήταν βασικός στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και αντικαταστάθηκε στο 80' της αναμέτρησης, καθώς έδωσε τη θέση του στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Τότε ο Ματίας Ιγκλέσιας των Αρκάδων τον πήρε αγκαλιά, ο Χουάν Μουνάφο έσπευσε να τον χαιρετήσει, όπως και ο Χερόνιμο Μπαράλες.
Οι τρεις συμπατριώτες του βρίσκονται επίσης για χρόνια στη χώρα μας, τον ξέρουν και τους ξέρει πολύ καλά, διατηρούν άριστες σχέσεις και επειδή ο Αστέρας θα συμμετάσχει στα play off ήταν η τελευταία φορά που τον αντιμετώπισαν. Ετσι με τον αυτόν τον τρόπο που είπαν το δικό τους «αντίο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα