Γιαννίκης: «Τεράστιο για τον ΠΑΣ το να έχει κερδίσει 3 φορές τον Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Τεράστιο για τον ΠΑΣ το να έχει κερδίσει 3 φορές τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Στο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κερδίσει τρεις φορές τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης λέγοντας πως αυτό είναι κάτι τεράστιο για τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε μετά τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη φορά του Παναθηναϊκού, επικρατώντας με 1-0 για το πρωτάθλημα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αναφέρει μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Δεν έχει σχέση με τον αντίπαλο, έχουμε τελευταία καλή προσέγγιση τακτικά, ρυθμό, αυτοπεποίθηση. Είναι τεράστιο να νικά τρεις φορές τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αρχή είχαμε εντυπώσεις, τώρα συνδυάζουμε και αποτέλεσμα. Τακτικά ήμασταν φανταστικοί ο Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση. Είναι η εξέλιξη, γι’ αυτό φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σταθεροί».

Για το γκολ του Μιλιντσεάνου: «Όποιος βάζει γκολ είναι καλοδεχούμενος, είχα θέμα εκεί. Είναι μια φανταστική φάση πάνω στο πρέσινγκ που βγήκε».

Για το αν αυτή η νίκη ήταν άλμα για την παραμονή: «Κάθε νίκη βοηθά, τίποτα δεν τελείωσε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα