Ολυμπιακός: Χωρίς τον Καμαρά με Λαμία που θα εκτίσει την ποινή του

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Καμαρά με Λαμία που θα εκτίσει την ποινή του

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Καμαρά με Λαμία που θα εκτίσει την ποινή του

bet365

Ο Μαντί Καμαρά έχει δηλωθεί να λείψει από το κυριακάτικο ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Αρκετές αλλαγές αναμένονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (Κυριακή 15:00, Νovasports1HD). Για αυτό το ματς είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους οι Σεμέδο και Καμαρά (ο Σεμέδο είχε δηλωθεί και για την ΑΕΛ ωστόσο έχει χτυπήσει κιόλας). Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς σε σχέση με την 11άδα θα κάνει αλλαγές με παίκτες όπως οι Τιάγκο Σίλβα, Χολέμπας και Ανδρούτσος να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα