Προπονητής Γουινέας στο gazzetta.gr: «Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Μπα, ιδανική ομάδα ο Ολυμπιακός» (vid)

Προπονητής Γουινέας στο gazzetta.gr: «Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Μπα, ιδανική ομάδα ο Ολυμπιακός» (vid)

Προπονητής Γουινέας στο gazzetta.gr: «Από τα μεγαλύτερα ταλέντα ο Μπα, ιδανική ομάδα ο Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γουινέας και θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ντιντιέ Σις μίλησε στο gazzetta.gr, για τον 18χρονο επιθετικό, Αλγκασίμ Μπα που υπογράφει στον Ολυμπιακό.

O Αλγκασίμ Μπα αναμένεται να γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από την Γουινέα που εντάσσεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τον Μαντί Καμαρά, με το οποίο συνδέεται με στενή φιλία.

Ο 18χρονος ύψους 1.82 φορ (μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ) είναι αρχηγός της Εθνικής U20 της Γουινέας, ενώ τελευταία του ομάδα στην αφρικάνική χώρα ήταν η Ρενεσάνς Κονάκρι.

Μάλιστα, βρισκόταν στα ραντάρ των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Γάνδης και γαλλικών ομάδων, ωστόσο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δοκιμαζόταν στο Ρέντη.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γουινέας και άλλοτε μεγάλη δόξα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ντιντιέ Σις, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρετές του Μπα, αλλά και στην προοπτική ανέλιξης του στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζω και θεωρώ πως πρόκειται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γουινέας. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, με καλή τεχνική, έφεση στο σκοράρισμα, δυνατό σουτ και ταχύτητα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στις φάσεις. Με είχαν ρωτήσει από τον Ολυμπιακό για τον Αλγκασίμ Μπα και νομίζω πως πρόκειται για μια καλή κίνηση, ως επένδυση.

Θεωρώ πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του και εάν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό θα έχει κάνει μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του. Δεν είναι ακόμη έτοιμος για την εθνική ανδρών Γουινέας, αφού είναι μόλις 17 ετών, αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του και τον έχω στο μυαλό.

Απ' όσα έχω δει και γνωρίζω για τον Αλγκασίμ εκτιμώ πως έχει πολλές πιθανότητες για να κάνει μια αξιόλογη καριέρα και ο Ολυμπιακός του δίνει αυτή την ευκαιρία».

Δείτε τον Αλγκασίμ Μπα εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα